Wij zijn Protoqol.

Het Verhaal

Protoqol is opgericht in 2020 en is van start gegaan in de zomer van 2021. Protoqol is gespecialiseerd in het op maat maken van websites, webapplicaties en digitaliseren van processen (denk hierbij aan API koppelingen, inventarisatie systeem, boekhoudsysteem etc.).
Een all-round webbureau zou je kunnen zeggen, maar dat zou niet correct zijn. Protoqol specialiseerd zich alleen in het technische vlak en biedt dus geen marketing gerelateerde diensten aan (exclusief SEO).

Protoqol is een jong, gedreven bedrijf met een klein team. Door relaties op te bouwen willen wij altijd voor iedereen iets kunnen betekenen. Door onze ervaring kunnen wij in bijna ieder vraagstuk een helpende hand bieden, wij staan wij altijd open voor een gesprek.

Onze kernwaardes zijn: kwaliteit en veiligheid, dit houdt een hoop verantwoordelijkheid in, dat vinden wij niet erg. Door dat wij een flexibel team zijn die veel waarde hecht aan de communicatie kunnen klanten en partners altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

Werkwijze

1. Vrijblijvende kennismaking
We maken kennis met je en we gaan jouw idee bespreken en brainstormen over mogelijkheden. We denken met je mee en blijven realistisch. Dit is nog niet de technische ontwerpfase.

2. Offerte
We gaan berekenen wat jouw idee gaat kosten. Dit berekenen aan de hand van een uren calculatie, dus het aantal uren wat jouw idee zal kosten. We sturen je een gratis en ook vrijblijvende offerte.

3. Techniek
We gaan jouw idee omzetten naar techniek. We gaan met jou rond de tafel zitten en vertalen jouw wensen naar een technisch ontwerp. We denken met je mee hoe we jouw idee het beste kunnen realiseren. We stemmen de techniek af aan jouw behoeftes.

4. Voorleggen van de eerste ontwerp
We geven jou een voorproefje van het eindresultaat. In deze fase komen vaak nog andere wensen en ideeën naar boven, vanuit jou maar ook vaak vanuit ons.

5. Ontwikkeling
We gaan officiëel van start met de ontwikkeling van jouw idee. Met behulp van een online board kun je live de ontwikkeling zien, en zie je direct hoe ver we zijn.

6. Livegang
De laatste fase, als alles naar behoren is kan jouw website officiëel live!

Het Team

Quinten Schorsij

Quinten Schorsij
Algemeen Directeur

Sjoerd van der Eng

Sjoerd van der Eng
Business Manager